fbpx

Dream Yacht Charter erbjuder dig möjligheten att äga en exklusiv båt i en av våra många exotiska destinationer och spännande segling i några av världens bästa seglingsområden. Med Dream Yacht Charter har du fler val, alternativ och flexibilitet att äga en lyxig segelbåt utan kostnaderna och utmaningarna som är förenade med traditionellt, privat båtägande.

Dream Yacht Charter är den enda charteroperatören som kan erbjuda 5 individuellt utformade charter managementprogram. Dessa program omfattar finansiering i vår egen regi, garanterade utbetalningar varje månad eller rörligt program beroende på uthyrning. I tillägg, så kan du i vissa fall tillgodose vissa skattefördelar. Dream Yacht Charter hjälper dig att göra ett beslut baserat på detaljerad och saklig information.

Vi hjälper dig hela vägen under avtalets giltighet och även efter så att du har en bra planering för att kunna sälja eller byta båten till ett bra pris.

Dream Yacht Charter erbjuder båtar och modeller från 6-7 ledande varv för placering och uthyrning i någon av våra 47 destinationer i hela världen med möjlighet att byta dina veckor och att välja layout och specifikation i vissa fall. Oavsett om du söker en segel, katamaran, motor eller båt med besättning så har Dream Yacht Charter det största urvalet och alternativen för din din drömbåt. Givetvis inkluderar varje båtaffär stort personligt engagemang från världens största privatägda charteroperatör.

Kontakt: Dream Yacht Scandinavia

sweden@dreamyachtcharter.com, 08 – 512 55 116