Dream Yacht Charter har krafterna…

20th Jun 2017

Skepp ohoj!

Vi är glada att kunna lägga till 37ft Fountaine Pajot Maestro motorbåtkatamaran till vår flotta för den kommande säsongen 2017/18. De första yachterna kommer att ha sin hemmahamn på Brittiska Jungfruöarna, Puerto Rico och Bahamas. Kraftkatamaraner är tillgängliga för att segla själv eller om ni vill boka en professionell skeppare.

Du behöver inte vara en seglare för att njuta av segling i Karibien! Vi har tagit emot mycket feedback från kunder att där det har efterfrågats motorbåts alternativ och vi är mycket glada att nu ha fler charteralternativ att erbjuda våra kunder!

Motorbåtskatamaranen är lätt att manövrera och bra för större sällskap, eftersom de ger mycket bekvämt boende och går utmärkt i sjön. Till skillnad från de flesta motorbåtskatamaranerna i denna storlek har Maestro 37 tre hytter. Denna design gör det bekvämt för sex gäster. Den nya Maestro 37: s i DYC-flottan har AC för att hålla dig sval genom natten och även en generator.

Du kommer att tillbringa det mesta av din tid på övre däck, flybridge, där du har den största cockpiten och alla kontroller för att kunna manövrera båten. Uppe på Flybridge finns det gott om sittplatser och ett kylskåp, så en kall dryck är alltid inom räckhåll.

Båtarna anländer till basen i början av december 2018.