Destinationer

Drömmen och möjligheten att segla blir bara större och större. Nu erbjuder vi dig ännu fler sätt att segla och på fler destinationer än någon annan charteroperatör.
Nytt för den här säsongen är baserna i Puerto Rico, Italien (Sardinien och Sicilien), Rosas i Spanien samt Stockholm.

Seglingsalternativ

KSSS seglingar 2019-2020

Hej alla medlemmar i KSSS! Tack vare vårt samarbete med KSSS kan vi nu erbjuda dig nya eskader- och temaseglingar under 2019-2020. Vi planerar många nya resor med segling i varma farvatten, både för KSSS ungdomar, familjer och kappseglare. Skepparutbildning – lär dig hanterar storbåt i Kroatien, 17 – 22/4 2019 Storbåtsutbildning i Kroatien Passar … Fortsättning

Läs mer

HYR BÅT MED SKEPPARE

Segla till ställen du alltid drömt om ombord på någon av våra enskrovsbåtar och katamaraner – du behöver ingen tidigare seglingserfarenhet!

Läs mer

Hyr båt och segla själv

Var din egen kapten och segla på alla de platser du drömt om ombord på våra fullutrustade enskrovsbåtar och katamaraner.

Läs mer

Segelkryssning (Cabin Charter)

Som pionjärerna av kabincharter är vi stolta över att ha ett brett utbud av destinationer tillgängliga för dig ombord på våra lyxiga katamaraner.

Läs mer

Båtar med besättning

Våra exklusiva charterbåtar med besättning är höjdpunkten av all-inclusive lyx: du disponerar en flytande femstjärniga villa med besättning och gourmetkock.

Läs mer

Management Program

Våra exklusiva charterbåtar med besättning är höjdpunkten på all-inclusive lyx: ett flytande femstjärnigt hotell där du och ditt sällskap är de enda gästerna. Luta er tillbaka och koppla av – din besättning är där för att uppfylla alla dina behov. En professionell kapten navigerar efter den rutt ni bestämt och en värdinna arbetar också som er personliga kock, gör kulinariska … Fortsättning
Läs mer