Coronavirus (COVID-19)

Uppdatering: 13 jul 2020

Med anledning av reserestriktioner och svårigheter  våra kunder har att resa runt om i världen på grund av COVID-19, har vi uppdaterat våra bokningsvillkor och ökat flexibiliteten. Hälsa och säkerhet för våra kunder, personal och partnerns är självklart vår prioritet.

Vårt team finns till hands för att hjälpa alla kunder och vi tackar för ditt tålamod om det är lång kö innan du kommer fram på telefon. Vänligen kontakta din resebyrå om du inte bokade direkt via oss. Vi fortsätter ha situationen under nogrann uppsikt och det kan resultera i att villkoren nedan kan uppdateras igen.

 

Våra COVID-19 åtgärder

Segla säkert och läs om våra COVID-19 åtgärder vi gör på baserna, från båtrengöring till procedur vid in-och utcheckning.

Verksamhetsuppdatering

Planerar du semester? Vi har nu öppnat våra baser i USA, Karibien, Medelhavet, Australien, Stilla Havet och Skandinavien.

Din bokning med Dream Yacht Charter

Om du inte kan ta dig till din destination på grund av COVID-19*  kan vi erbjuda vi följande alternativ:

1. Du kan boka om utan kostnad till ett senare datum 2020 eller 2021. Din deposition kommer föras över till din nya bokning. Om du skulle välja att betala enligt betalningsschemat för din originalbokning erbjuder vi dig 10% rabatt på slutbetalningen.

2. Om du inte har bestämt dig för nya datum får du istället en voucher på depositionen, som du kan använda till framtida charter 2020 eller 2021. Om du skulle välja att betala enligt betalningsschemat för din originalbokning erhåller du 10% i bonus på värdet av din voucher.

3.  När du bokar om till nya datum får du betala mellanskillnaden om resan är dyrare men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

*  När du inte kan genomföra sin resa på grund av:

  • Vår verksamhet vid destinationen är ej i drift på grund av myndigheters COVID-19 restriktioner.
  • Du kan ej resa till din destination på grund av myndigheters reserestriktioner med anledning av COVID-19.
  • Vänligen notera att om landet du besöker tillåter inresa men kräver ett negativt COVID19 test och du ej kan uppvisa detta, då gäller ej våra COVID-19 villkor utan då tillämpas normala bokningsvillkor.

Flexibilitet för nya bokningar gjorda efter 13 maj 2020

Vi erbjuder extra flexibla betalningsvillkor för bokningar i Medelhavet 2020, endast 10% deposition vid bokning och 20% betalning 90 dagar innan avresa. Slutbetalning 40-45 dagar innan avresa. Om du på grund av COVID-19 inte kan ta dig till din destination, kan du boka om till annan destination 2020 eller 2021 utan kostnad. Om den nya resan är dyrare får du betala mellanskillnaden, men det utgår ingen återbetalning om den är billigare.

 

Eventuella flygbokningar omfattas ej av villkoren ovan, kontakta oss för mer information.