Drömmer du om att ge dig iväg på en långsegling och verkligen lära känna en destination på djupet? Eller känns det som en ouppnåelig dröm på grund av alla kostnader och förberedelser det involverar? Vi presenterar nu Dream Yacht Sabbatical, vilket förenklar för äventyrare att långtidshyra båt bekymmersfritt. Maximera ledigheten och stanna borta längre och upplev mera, lär känna nya kulturer, spännande mat, lär dig ett nytt språk, testa en ny sport och få tid med familjen. Att du genomför din dröm kommer dessutom att boosta din CV och stärka banden till familjen.

Dream Yacht Sabbatical har designats av experter och passionerade blue water seglare som förstår vikten av realistisk prissättning och tillgänglighet. Vår sabbatical flotta består av välutrustade båtar redo för långsegling och för att korsa oceaner.

Bekymmersfri segling

Välj mellan olika båtmodeller och starta ditt äventyr i Medelhavet, Västindien, Söderhavet, Asien eller gör en Atlantöverfart? Din säkerhet är vår prioritet och vår flotta uppfyller självklart offshore säkerhetsstandard. Vi supportar ditt äventyr med följande:

  • Förberedelser, planering och övning
  • Support från Bluewater skeppare under resans första veckor
  • Online coaching
  • Support med underhåll på våra +50 baser worldwide

Läs mer i vår press release och på våra sabbatical yacht charter FAQ

Segla längre med  Dream Yacht Sabbatical