Grenadinerna Premium 8 dagar / 7 nätter

23rd jul 2021

Börja drömkryssningen på Grenadinerna i den lugna byn Le Marin på södra Martinique. Segla vidare till Bequia, Mustique och Mayreau innan du når ögruppen Tobago Cays där ”Pirates of the Caribbean” spelades in. Öarna är i dag naturreservat och omges av vackra rev. Snorkla i orörda laguner och utforska områdets pittoreska byar. En utflykt till Saint Lucia och Saint Anne blir en fin avslutning på åtta dagar oförglömligt äventyr.

Premiumhytten blir en lyxig reträtt att återvända till efter varje dags många intryck.

Från kr11,585.80 Till kr22,790.00

Tillgängliga datum och priser

Från Martinique, Le Marin till Martinique, Le Marin

Dag 1 - LÖRDAG: MARTINIQUE, LE MARIN / AVGÅNG TILL BEQUIA (11h)
Din katamaran "Dream Grenadines" väntar på dig från kl. 18 (kl. 18.00) i marinan i Le Marin på södra delen av ön. Le Marin är en lugn by som omger en djup vik omgiven av mangrove, varvad med rev och småöar, omsluten av en holme som skyddar mot svall och vind. Som den första marinan i de mindre Antillerna är Le Marin den perfekta utgångspunkten för en seglingskryssning i Grenadinerna!Välkommen ombord av din besättning och installation i hytterna. MidDag ombord och avresa till Bequia, där du seglar successivt längs kusterna Sainte-Lucia och Saint-Vincent.

Dag 2 - Söndag: BEQUIA - MAYREAU (2.30)
Ankomst före frukost till Bequia (säg "Bekoue"), den första ön i Grenadinernas skärgård. Du gör en mellanlandning i Admiralty Bay. Farniente medan kaptenen tar hand om tullformaliteterna. Huvudstaden Port Elisabeth är en liten men livlig stad; bilden av Englands drottning som hänger på alla barer speglar anknytningen till den tidigare kolonialmakten. Avresa till Mayreau efter lunch. Förtöjning framför stranden i Saline Bay. Mayreau är den minst befolkade ön i skärgården med cirka 300 invånare. MidDag och natt ombord.

Dag 3 - Måndag: MAYREAU / TOBAGO CAYS (0,5 H)
Den enda byn kan upptäckas på en timmes promenad på en stig som börjar vid stranden i Saline Bay. Det är värt att besöka stugorna, barerna och restaurangerna som är gjorda av färgglatt målat trä och den lilla stenkyrkan på toppen av kullen med en hisnande utsikt över de närliggande öarna. Avresa sent på morgonen för en kort segling mot de berömda Tobaco Cays, vars holmar och rev omger Grenadinernas vackraste lagun. Du befinner dig i hjärtat av det tropiska paradiset för lunch.Gå in i den förtrollande korallbarriärvärlden; njut av snorkling på grunt djup Ta vara på det mesta av denna himmelska plats och dess korallrev. MidDag och natt ombord.Tillval: Grill på stranden: aperitif, midDag med hummer (säsong) eller musslor och fisk.

Dag 4 - Tisdag: TOBAGO CAYS
Du vaknar upp i hjärtat av naturreservatet och kommer att utforska lagunen och dess öar ytterligare. Smaka på solbad på fina vita sandstränder. Låt oss göra kajak, vindsurfing eller wakeboarding. Våga dig bara på stigar på öde öar till kaktusar, frangipaniträd och endemiska buskar. MidDag och natt ombord.Tillval: På morgonen går du med en lokal båt till ön "Petit Tabac" där Jack Sparrow övergavs med vackra Elisabeth. (ca 2 timmar)

Dag 5 - ONSDAG: TOBAGO CAYS / BEQUIA / CUMBERLAND (SAINT VINCENT) (5,5 h)
Efter frukost navigering mot Bequia. Efter lunch ombord, besök i byn med dess lokala marknad och pittoreska butiker. På eftermiddagen sätts segel till Cumberland Bay i St Vincent. Alternativ: Efter middagen ombord kan du åk till "Beni" med steelbandmusik som spelas i en mycket varm atmosfär.

Dag 6 - TORSDAG: ST. VINCENT/ ST. LUCIA (4 timmar)
Frukost ombord. Du kan välja att ta en taxitur på ön: typisk by, utsiktsplatser. Bad vid ett vattenfall efter att ha korsat en typisk hängande bro (ca 2,5 timmar). Efter lunch, färd mot 2 Pitons, symbol för St Lucia. MidDag och natt ombord.

Dag 7 - Fredag: ST. LUCIA / SAINTE ANNE (MARTINIQUE) (5 timmar)
Frukost ombord. Alternativ: rundtur på ön med chaufför och guide: byn La Soufrière, upptäckten av den botaniska trädgården med sina mineralkällor och svavelbad, vandring i vulkanen La Soufrières krater mellan rök och gejsrar med kokande vatten (ca 3,5 timmar). MidDag och natt ombord.

Dag 8 - LÖRDAG: SAINTE ANNE / LE MARIN (0,5 h)
Frukost ombord. Kort segling i marinhamnen Le Marin, avstigning kl. 10.00.
Paket med utflykter (tillval): 175 euro per person
Priset gäller för ett deltagande av minst 5 personer och inkluderar transfer tur och retur. Paketet kan inte delas upp.
-Dag 3: Tobago Cays: Grill på stranden: aperitif, midDag med hummer (säsong) eller musslor och fisk.
-Dag 4: På morgonen, med en lokal båt, går vi till ön Petit Tabac", där Jack Sparrow övergavs med den vackra Elisabeth.-Dag 5: Efter middagen, konsert med steelband i en typisk bar (drycker mot extra kostnad).
-Dag 6: St Vincent: taxiresa för att upptäcka ön: typiska byar, utsiktsplatser. Bad vid ett vattenfall efter att ha korsat en typisk hängande bro (anpassade skor rekommenderas) (ca 2,5 timmar).
- Dag 7: St Lucia
Besök på ön med taxi och guide: besök byn la Soufriere som var den viktigaste byn på XVII-talet, den botaniska trädgården och vulkanen La Soufrières krater, mellan rök och gejsrar av kokande vatten (ca 3,5 timmar). Mudderbad är möjligt mot en extra kostnad, som betalas direkt till guiden.OBS: Resplanen kan ändras utan föregående meddelande, beroende på väderförhållanden och/eller tekniska skäl. De navigeringstider som anges ovan är baserade på en genomsnittlig fart på 6 knop. De kan variera beroende på sjöförhållanden, vindhastighet och väderförhållanden. Företaget, förbehåller sig rätten att tilldela en annan typ av katamaran till denna kryssning, som erbjuder samma nivå av komfort och service."

 • Accommodation in air conditioned double cabin with private bathroom(A/C in service from 8.00 am to 10.00 pm)
 • Full board (breakfast, lunch, dinner)
 • Drinks (table wine), local aperitifs (punch, rum), fruit juice, sodas
 • Service of the crew : 2 persons (captain, steward/cook)
 • 2 sets of linen,towels and beach towels per person/week
 • Consumables for the yacht (diesel, fuel and water)
 • Insurance for the yacht and the passengers
 • Water sports on board : snorkeling equipment, sea kayak, paddle board, fishing gear
 • Airfares
 • Transfers airport – base – airport (optional)
 • Cash box (mandatory): payable by cash on arrival for departures until 31 December 2022
 • Destination fee (mandatory) : payable in advance - for departures from 01 January 2023
 • Excursions package (optional)

Bali 5.4 - 6 + 2 cab.

Typ: Katamaran

Antal hytter: 6

12
passagerare

Bali 5.4 - 6 + 2 cab.

Typ: Katamaran

Antal hytter: 6

12
passagerare