Dream Caribbean Premium 11 Dagar/10 Nätter

23rd jul 2021

Vi är glada att kunna erbjuda en ny Dream Caribbean Premium 11 dagars charter.

Börja din Dream Caribbean kryssning i den lugna viken Le Marin på Martinique. Gör dig redo att se de imponerande höjdpunkterna i Karibien som Bequia, Mustique och Mayreau, självklart blir det också ett besök på underbara Tobago Cays med sina vackra rev. Snorkla i kristallklara vatten och utforska områdets charmiga byar. Resan avslutas med ett besök på Saint Lucia och Saint Anne på Martinique som får avrunda detta oförglömliga äventyr.

Livet ombord på våra lyxiga båtar erbjuder ett bekvämt liv ombord när du återvänder ombord efter att ha utforskat dessa magnifika öar.

Från kr12,518.60 Till kr33,125.00

Tillgängliga datum och priser

Från Martinique, Le Marin till Martinique, Le Marin

Dag 1 - LE MARIN / UNION (17h)
Din katamaran väntar på dig vid Marina du Marin på södra delen av ön från kl. 18.00. Le Marin är en fridfull by som ligger vid en djup vik, kantad av mangrove, prickig med rev och småöar och belägen vid en smal holme som skyddar den från svallvågor och vindar. Det är den första fritidsbåtshamnen i de mindre Antillerna och den perfekta inkörsporten för kryssningar till Grenadinerna! Du välkomnas ombord av din besättning och visas till din hytt. Du avgår på en natt med navigering till Bequia och passerar Saint Vincent-kusten.

Dag 2 - UNION
Du anländer till Union på eftermiddagen där du måste gå igenom tullformaliteterna för att besöka byn. I slutet av dagen kommer du att upptäcka Happy Island där du kan ta en aperitif med fötterna i vattnet. MidDag och övernattning ombord.

Dag 3 - UNION / MORPION / PETIT SAINT VINCENT / CHATAM BAY
Efter frukost får ni en kort navigering till Morpion innan ni sätter segel mot Petit Saint Vincent för lunch. Tidigt på eftermiddagen tar du kurs mot Chatam Bay. Utnyttja denna mycket vackra ankarplats för att simma med sköldpaddorna och upptäcka havsbotten. MidDag och övernattning ombord.

Dag 4 - CHATAM BAY / MAYREAU
Efter frukost och en lugn simtur seglar du i ca 1h30 mot Mayreau. Den här ön är den minst befolkade i skärgården med cirka 300 invånare. Den enda byn, som ligger mindre än en halvtimmes promenad från stranden, är värd ett besök, där du möter färgglada trähus, barer och restauranger. Ta en vandring uppåt till byns lilla stenkyrka där panoramavyn över grannöarna är fantastisk! MidDag och övernattning ombord.

Dag 5 - MAYREAU / TOBAGO CAYS
Efter en kort navigering kommer du att njuta av en Dag av avkoppling. Fördjupa dig i undervattensförtrollningen i de grunda korallreven och njut av att simma fritt med simfötter, mask och snorkel. Fyll på din solbränna medan du kopplar av i land på de fina sandstränderna. Utnyttja de många vattenleksaker som finns ombord, bland annat snorklar, kajaker och stand up paddleboards. Våga dig ut på ökenöarnas stigar för att upptäcka kaktusar, frangipani och endemiska buskar.
Utflykt: På kvällen kan du njuta av en grillfest på stranden där du får smaka på en aperitif, hummermidDag (beroende på säsong), snäckor och fisk.

Dag 6 - TOBAGO CAYS
Efter morgonens utflykt i Petit Tabac njuter du av lunchen ombord. Utnyttja eftermiddagen till att fortsätta upptäcka detta naturreservat och dess blå bakgrunder. MidDag och övernattning ombord.
Utflykter: På morgonen tar du en lokal båt till holmen "Petit Tabac" där Jack Sparrow övergavs med den vackra Elisabeth (ca 2h).

Dag 7 - TOBAGO CAYS / MUSTIQUE
Efter frukost åker du på en kort navigering till en liten avskild vik i Canouan, idealisk för snorkling och vattensporter. Här avnjuts lunchen innan du beger dig till Mustique. Du anländer precis i tid för att njuta av en aperitif på den berömda baren Basil's medan du ser på solnedgången på ankarplatsen.

Dag 8 - MUSTIQUE / BEQUIA (1.30)
Efter frukost kan du njuta av bad, vattensporter och ett valfritt besök på ön. Därefter avgår ni till Bequia (uttalas Békoué"), den första ön i Grenadinerna skärgård, där ni tar en paus i hamnen i Admiralty Bay. Luta dig tillbaka och slappna av medan din vänliga skeppare tar hand om formaliteterna. Huvudstaden Port Elisabeth är en livlig liten stad vars barer stolt visar porträttet av Englands drottning, ett tecken på att man är fäst vid den forna kolonialmakten. MidDag och övernattning ombord.
Utflykt: Besök ön med taxi med panoramautsikt och drömska villor, sedan bad vid öns vackraste strand ""Macaroni Beach"" (ca 2 timmars fritid för att njuta av stranden)."

Dag 9 - BEQUIA / CUMBERLAND (2 timmar)
Avresa efter frukost till en ankarplats på ön Saint Vincent. En vulkanisk ö med frodig vegetation. Cumberland är en strand med grå sand, med en stor kokosnötsplantage som går upp på kullen. Utsikten härifrån är helt enkelt magnifik. Ni ger er av tidigt på eftermiddagen och åker mot vattenfallen (utflykt). MidDag och natt ombord
Utflykt: En tur inåt landet i en minibuss med chaufför-guide: en typisk by med en panoramaväg längs den karibiska kusten, du belönas med en kort promenad för att bada under ett vattenfall med friskt vatten efter att ha korsat en "mycket lokal" hängbro (ca 2h30)."

Dag 10 - CUMBERLAND / SAINTE ANNE (MARTINIQUE) (9 timmar)
Avresa till Martinique vid soluppgången. Frukost kommer att serveras medan du seglar i medvind från Saint Vincent.
Tillbringa den sena eftermiddagen ombord eller på stranden."

Dag 11 - SAINTE ANNE / MARIN (30 min)
Njut av frukost ombord innan en kort navigering för att gå i land i Port du Marin klockan 10.00.
Utflyktspaketets detaljer CARIBBEAN DREAM: 175 euro per person för alla nämnda utflykter.
* OBS: Resplanen kan ändras utan förvarning, beroende på väderförhållanden/utvecklingen av COVID:s förfaranden och/eller tekniska orsaker.
De seglingstider som anges ovan är baserade på en genomsnittlig hastighet på 7 knop. De kan variera beroende på sjöförhållanden, vindhastighet och väderförhållanden.

 • Accommodation in air-conditioned double cabin with private bathroom (A/C in service from 8:00am to 10:00pm)
 • Full board (breakfast, lunch, dinner)
 • Drinks (table wine), local aperitifs (punch, rum), fruit juice, sodas
 • Service of the crew: two persons (captain, steward/cook)
 • Two sets of linen, towels and beach towels per person/week
 • Consumables for the yacht (diesel, fuel and water)
 • Insurance for the yacht and the passengers
 • Water sports on board: snorkeling equipment, sea kayak, fishing gear
 • Airfares
 • Transfers airport – base – airport (optional)
 • Cash box (mandatory): payable by cash on arrival for departures until 31 December 2022
 • Destination fee (mandatory) : payable in advance - for departures from 01 January 2023
 • Excursions package (optional): valid for a participation of at least 5 persons, payable upon booking or on spot upon arrival

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Typ: Katamaran

Antal hytter: 6

12
passagerare

Lagoon 620 - 6 + 2 cab.

Typ: Katamaran

Antal hytter: 6

12
passagerare