Bali Dream (Superior Kabin) 8 Dagar / 7 Nätter

Bali Dream (Superior Kabin) 8 Dagar / 7 Nätter

13,219 kr till 18,762 kr

Vackra Bali, även känt som Guds land, och deras syster ö Lombok som är juvelerna i den indonesiska kronan. Att segla mellan de två öarna kommer du att få uppleva vita sandstränder, simma i turkostvatten med havssköldpaddor, clownfiskar och andra tropiska arter. Indonesien sträcker sig längs ekvatorn från Maylayhalvön i väst till Nya guinea i öst och är världens största skärgård. Ett frodigt ö-liv med över 13.000 öar – några är fortfarande obebodda och icke namngivna.

Du får chansen att besöka ett historiskt tempel och mingla med de vänliga invånarna i traditionella samfund som välkomnar besökare. Även i de isolerade områdena kommer du sannolikt att hitta en lokalinvånare som talar åtminstone lite engelska. Det finns gott om vandringsleder som är rika på fågelliv och som även leder dig till panoramautsikt med några av de vackraste solnedgångarna på jorden.

Varje dag är inte den andra lik – Att kryssa i Bali kan du ankra i spektakulära hamnar eller i lugna vikar – Sanur Beach, Nusa Lembongan, Gili Islands, Senggigi, Gili Nanggu och Gili Gede, Nusa Penida och Pulau Serangan.

Tillgängliga datum & priser