Välkommen till ÅF Offshore Race, Skeppsholmen, Stockholm 28/6 -1/7

25th maj 2018

Vi finns med som officiell leverantör till KSSS, välkommen att besöka oss i sponsorbyn. Passa även på att lyssna på vårt dagliga föredrag i KSSS Hospitality tält där vi berättar om det bekväma sättet att segla jorden runt!

Från torsdag 28 juni tar segelbåtarna över centrala Stockholm. Vid de tillfälliga bryggorna som Stockholms Stad lagt ut, runt af Chapman på Skeppsholmen, samlas 300 segelbåtar. Anledningen är Kungliga Svenska Segelsällskapets, KSSS klassiska kappsegling runt Gotland – ÅF Offshore Race.

Evenemanget har de senaste åren utvecklats från en havskappsegling för de inbitna, till ett publikt event där starten lockar 100 000-tals åskådare. Från torsdag 28 juni till söndag 1 juli sjuder eventområdet av liv. Här finns flera matställen med allt från enklare rätter till finare ställen med bordsservering. Det bjuds högklassig musikunderhållning från scenen på Skeppsholmen. Och i sponsorbyn finns ett 40-tal utställare med olika prova på-aktiviteter och generösa erbjudanden. Men framför allt kan ni besöka bryggorna och titta på segelbåtarna som utgör hjärtat i ÅF Offshore Race. Givetvis är det fri entré.

Huvudtävlingen startar på Strömmen söndag 1 juli. Båtarna seglar ut genom skärgården, rundar Gotland och går i mål i Sandhamn 2–3 dygn senare.

Vi finns på plats, välkommen till oss i utställartälten!

Varmt välkommen till ÅF Offshore Race!